buffalowing

Alla inlägg den 6 september 2013

Av Emily - 6 september 2013 12:02

Vi testa ännu en gång Restaurangen Farang igår, vi hade gått runt i stan och letat efter sköna svarta skor som jag kan ha till jobbet. Men kom hem tomhänt...Vart så sugen på asiatiskt men ingen sushi eller buffe så vi åkte mot Rådmansgatan och åt på Resturang Farang. Det har fortfarande lika god mat som förra gången, rekommenderas starkt att prova deras mat .


 

 

SOFTSHELL CRAB

grön mango, mynta, pomelo, grön ’nahm jim’, jordnötter ( beställde faktist två av denna rätt när jag har en syrra som äter en hel del

 

KALVKIND ‘SEREMBAN’
långbakad kalvkind, aromatisk chilibuljong, sallad på mynta och böngroddar

 

 

TORSK ‘DTOM KHA’ 
aromatisk kokosbuljong, blåmusslor, räkor ‘chili jam’, citrongräs   

 

Förra gången vi var där beställde vi överdrivet mycket mat så vi fick ta några rätter som take away. Så denna gång sparade vi lite mage för att testa deras dessert.


PHANANGAN BOUNTY’ 
ungkokosglass, choklad, vispad kokos

 

 

‘PADANG PADANG’ 
mörk choklad, passionsfrukt, ingefärsglass 

 

 

På vägen hemma såg vi denna skylt som fick mig och tänka på vad jag skulle ha gjort om jag öppnade dörren och såg denna människa.

 Scary shit

 

 

Ha varit på öppna förskola idag med Angel första gången denna vecka, ska försöka gå med henne även om både jag och Alex jobbar men det finns nog någon lucka här och där så hon kan leka av sig lite. Nu lunch time sen jobb för min del, börjar sent idag och slutar sent.... Någon som har vägarna förbi Nacka Forum idag? Så kan ni nog titta förbi. Alex slutar 15.00 idag och ska ha en grabbkväll hemma hos oss så tur att jag slutar sent ikväll då


Xoxo Em  

 


Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards