Direktlänk till inlägg 6 april 2015
Den 23 mars slog Frantzén upp portarna på plan 4 inne i NK. I samband med deras 100 årsjubileum så tar de nu över anrika Bobergs matsal. Inredning från svenskt tenn och serviser från villeroy & boch. Det bjuds på två varianter av afternoon Tea med champagne som tillval. Lite förvirrad personal som inte visste om de har juice och inte så påläst på menyn. Men maten och lokalen var helt magisk. Värt en runda för avkoppling, dock behövs det bordsbokning.
Den traditionella innehöll bland annat:
kanel- & honungs scones, citroncurd och vagnar med sötsaker samt dagsfärska bakverk.
Den innovativt menyn bestod av: tartar på lax & pilgrimsmussla med citronyoghurt på hembakat fröknäcke. Cruditéer på säsongens grönsaker samt grönkålschips kryddade med havssalt.
Två rullande te vagnar fulla med godsaker som man kunde välja och prova på
Skulle ha jobbat fram tills 20.00 idag, men fick jobbiga hostattacker under tiden så blev hemskickad istället. Åkte hem efter halva dagen och försöker trycka i mig så mycket vitaminer och mediciner. Provar på både kinesisk örtmedicin som luktar pyton...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 | 30 |
||||||
|