buffalowing

Alla inlägg den 22 juli 2013

Av Emily - 22 juli 2013 22:23

Jag och tidiga mornar är total katastrof, jag blir jätte jätte bitching när jag inte får tillräckligt med sömn. Man kan nog fråga Alex när han har väckt mig mitt i natten eller väldigt tidigt på morgonen. Tror att jag nästan var på gränsen idag då Angel redan vaknade vid 5 och satt sig upp i sängen och pratade med dina gosedjur. Höll nästan på att sparka ner Alex från sängen så sur vart jag. Nån minut efter stoppade hon tillbaks sin napp och somnade om tills 9 och vi höll oss till rutinern. Åkte in mot stan rätt så tidigt idag för att ficka lite ärenden med svärmor vid lunch tid satte vi oss på en solig gräsplätt för att mata lilla monstret innan vi satte oss inne på Pong för lunch.


Möte senare upp både mamma och syrran  påmitt favvo cafe Egoiste inne på Mood gallerian för fika.


Pecannöts paj, blåbärspaj med egen gjord vanlijsås.

 


Testade deras Le Croque Monsier och blev väldigt besviken

 


Angel väntar snällt på sin mellan mål

 


xoxo Em  









Av Emily - 22 juli 2013 22:08

Under lördagen hade jag fullt upp på schemat med att först springa och göra ärenden i stan och sedan möta upp syrran för en sen lunch ute i solen. Efter allt övervägade på vart vi skulle äta hamnade vi till sista på Berns Bistros uteservering. För min del så åt jag en underbar Sniglar provençale till förrätt och som varmrätt en karlc entrecote med katareller. Men ingen har nog toppat dem sniglarna jag åt på Restaurang Östgöta källaren eller Wasahof.


 


 


Syrrans Vinkokta blåmusslor m. pommes frites & aioli

 


Senare under kvällen träffade jag Angels gudmor för en sen födelsedags middag på Tjabba Thai, och hamnade såklart inne på Stikki Nikki på vägen hem. Kom hem rätt så sent den kvällen med en stor huvudvärk efter Angels skrikandes. Kan inte vänta tills nästa vecka på öppna förskolan har öppet igen så hon kan springa av sig lite energi.


Xoxo Em  

Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards