buffalowing

Alla inlägg under maj 2013

Av Emily - 10 maj 2013 23:03

Alex började jobbet sent idag så vi spenderade lite familjetid ute i stan. Skulle förbi LV butiken för att hämta upp hans plånbok, men det va så mycket folk och vi orkade inte stå och vänta på service som dock sög. Gick vidare för en sen lunch och tänkte dra till TGI vid kungsträdgården samtidigt gå och se körsbärsblommorna. Men det va super mycket folk där med. Så sista stoppet blev Tjabba Thai i Wallingatan.


Friterade fiskkakor med sweetchilisås,krossade jordnöttergurka och koriander.

 


Hel friterad tiplapiafisk med söt, stark och syrlig sås

 


Beställde även deras stark syrlig papayasallad med torkade räkor och jordnötter samt en grillad entrecot med grönsaker ink två dippsåser. Glömde bort och ta bild på dem innan de hamnade i min mage.


Gick en snabbis runda i stan efter maten med älskling och han köpte med sig två skjortor från Dressman som han ska ha till jobbet. Träffade upp Jainie efter Alex hade gått till jobbet, tänkte catcha lite sol vid kungsträdgårdens konstgräs men det var dock lite halvt kyligt. Träffade även på några andra vänner som också satt där så vi hände där ett tag innan vi provade det berömda frozen yogurt stället i gallerian. En sak är säker.... det var inet sdå bra som jag hade tänkt mig.

Prisvärt - minus

Gott- Nja glass som glass finns bättre ställen i stockholm.


Chilla på kungsans konstgräs

 


Stefan tränar inför pappa rollen i framtiden

 

Vart förbi BR leksaker tidigare idag också, Angel fick sin sena present från BR cluben, samt en boll som vi köpte hem eftersom hennes boll hon fick tidigare är försvunnen.

BR clubens 1års present

  


Tallrik med bestick  


Samt en hello Kitty boll, blir en hel del kasta boll hela sommaren  

Nu sova, Alex slutar sent ikväll som vanligt nuförtiden väntar jag inte tills han kommer hem. Han kommer hem så ger han mig och Angel en godnatt puss.


Xoxo Em  





Av Emily - 9 maj 2013 09:37

Skulle till St Lukas idag men dubbel kollade min kalender igår natt precis innan lägg dags och misstog mig totalt att det är på måndag och inte idag. Tur det skulle annars ha fått åka ut till Horstull helt i onödan. Vaknade ändå rätt så tidigt idag när jag har en levade väckarklocka till dotter som hade skitit i blöjan. Alex är ledig idag och vi hade planerat att åka mot stan förbi LV butiken en sväng samt kolla på körsbärsblommorna i Kungsan. Men det verkar vara rätt så mulet och kyligt idag. Vi får se hur det blir när gubben vaknar, han sover som en stockfortfarande medan Angel har ätit sin morgon välling och jag ätit min frulle.


Dagens frulle med Angel

 


Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag samt kristihimmelsfärd


Xoxo Em  

Av Emily - 8 maj 2013 22:17

Har varit ute rätt så mycket de senaste dagarna, så bestämde att vara hemma idag och bara ta det lugnt. Tog en powernap med Angel på förmiddagen sen begav vi oss ut i solen mot Huddinge för att handla.  Hämtade även ut denna:

 Gratis Pizza från Dr.Oetker

 


Samt paket som jag hade beställt åt Angel från sin Libero klubb:


  


Silikon hinkar som går att göra platt för effektivare att ta med till stranden  

Detta blev min middag ikväll visste inte vad jag skulle äta, svårt att laga mat när man bara är ensam nuförtiden när Alex har börjat jobba så himla mycket.


Dim Sum till middag

 


Sen har man ju också ett litet monster hemma som försöker sno mat hela tiden


  


  


Lär sig snabbt att använda pinnarna haha


 


Dagens kondis bitar från Coop vart så hima sugen på sötsaker


 


Nu blir det sov dags, ska upp tidigt imorgon har en uppbokad tid på St Lukas 10.15


Xoxo Em  



Av Emily - 7 maj 2013 23:51

 Träffade upp syrran idag för att hämta tillbaks mina hemma nycklar som låg i hennes jackficka från cirkus dagen. Så den kvällen så fick jag vänta tills Alex slutade jobbet.   Men som tur va så fick jag vänta i 45 minuter bara eftersom han slutade precis när jag var på väg hem. Men var lite ängslig ett tag när han inte svarade i telefonen när jag ringde honom först och mitt batteri höll på att ta slut. Usch vilken tanke, inga nycklar och ingen telefon.

Hur som helst jag kom hem safe.


Syrran åker till Köpenhamn nu under Kristihimmelsfärd så idag åt vi middag mefd familjen och släkten för jag hinner nog inte träffa dem innan de ska åka tillbaks till Hong Kong på fredag.


Middag på Melanders idag på söder, förrätt Toast skagen


 


Moules frites

 




Nu sov dags är sjukt trött. Orkar inte vänta uppe på Alex nuförtiden.


Natt Natt Em  

Av Emily - 7 maj 2013 23:25

  Blir en hel del städning nu förtiden när Angel har börjat kypa runt på golvet. Ibland så hittar hon massa så smulor som hon försöker stoppa i munnen. Idag fick jag lite hjälp iaf.



 


Xoxo Em


Av Emily - 5 maj 2013 23:30

Träffade upp Kylie och syrran idag för Cirkus ute på Gärdet. Super skönt väder så vi åkte ut lite tidigare för att hämta biljetter samt åt en sen lunch/ tidig middag på en café i närheten som hette Café Creme. Jätte mysigt café med bra mat, något jag rekommenderar stort om man är i närheten.

Efter cikusen så drog vi förbi BK för lite snabb käk innan syrran skulle lämna Kylie och Angel var super trött.


Black Angus burgare med pommes

 


Ceasar sallad  


Inväntar på att showen ska börja  

Jag

 Jag & Kylie

    



 



Under pausen fick Kylie rida på hästar, eftersom Angel är för liten fick hon bara klappa

 


 


 


Xoxo Em  

Av Emily - 4 maj 2013 23:30

Åkte hem till Mamsen och Papsen idag, när Alex ändå skulle jobba. Blev en mysig dag med familojen och släkten som är på besök från Hong Kong. Kom hem strax innan 22 tiden och sov som en stock hela natten.


  


Vi grillade halvvägs tills gasolne tof slut så vi körde till närmaste bensinmack   

 



  


  


Blev en hel del mat över  


  

Av Emily - 2 maj 2013 23:15

Angel är på bättringsvägen, är glad att hon börjar må bättre och att han inte är lika grining och mammig. Idag blir ännu en till dag då vi blir hemma och försöker att krya på henne,vill inte gå ut med henn är hon inte mår så bra i magen och när hon har så mycket diareer. Nu är det mys stund framför barnkanalen.


  



 


  

Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards