buffalowing

Alla inlägg den 29 april 2013

Av Emily - 29 april 2013 17:33

Min lilla bebis mår fortfarande dåligt pga tandsprickningen. Men som tur så äter hon sin vällig och lite gröt iaf så att hon får nån sorts av mat i magen. Alex är ledig idag och vi tänkte åka till stan tillsammans för middag och fixa lite ärenden. Men det blir jag som får stanna hemma med Angel och han som springer och gör ärenden. Hann iaf att slänga in all tvätt idag hade en så stor hög av smuts tvätt  . Idag trillade detta in i brevlådan:




 


Xoxo Em   

        

Av Emily - 29 april 2013 17:19

Ojoj vilka dagar det har varit, det har varit skrik, gråt och minskad sömn. Angel har börjat få sin tandsprickning nu och det har varit mest tufft för henne, och jag mår själv dåligt och se henne lida som hon gör. Hon har varit jätte trött, och matvägrat de senaste dagarna sen vi kom hem från föräldrarna samt att hon kräks och fått en hel del diareer så min lilla bebeis har tappat bort sin lilla fina runda mage. Idag har jag iallafall fått i henne lite mat och välling som tur är. Glömde visa er tröjan Angel fick av mormor när vi var över här om dagen.


 


 Min illa bebis vill bara suga på sin napp, hålla om sitt lamm, kolla på barnkanalen dagarna långa och vara extra mammig.  


Xoxo Em   

Av Emily - 29 april 2013 16:09

I lördags var Alex ledig och vi åkte till andra sidan stan ända hem till Mamma och Pappa i Jakan för att fira Kylies födelsedag. Men innan så åt vi en snabb lunch på resturang Lucky Garden, har inte varit där på jätte länge men deras anka och dim sum satt bra i magen. Kom fram till päronen strax innan 16 tiden och då börjat preppa mat och åkte ner med bilen för att handla lite snacks och dricka. Skulle egentligen ha grillat den dagen men vädret var inte med oss den dagen så det blev pappas hemlagade mat som jag har saknat jätte mycket


Här kommer bild bomb från kvällen:


Pappa preppar mat i köket för 15 personer

 


Entrecote som väntas på att bli stekta  


Väntar på de andra maträtterna  


 Friterade sötsura kammben med annans och paprika  


Egen gjord moules utan pommes  


Ångkokt marulk  


Kylie fyller 4 år  


Tiden har gått så snabbt hon är en super stor tjej nu, stolt moster    

Brosan hade beställt en supergod passions tårta med hallonmousse samt hasselnötsmaräng botten  


Mamma körde hem oss den kvällen eftersom Angel inte började må så bra.


Xoxo Em


Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards