buffalowing

Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Emily - 16 februari 2014 22:52

Idag slutade årets krogvecka och med det hade vi bokat in ett besökt på Brasserie Elverket vid Karlaplan igår . Men innan middagen fick min lilla skrutt en present av svärmors vän som hon verkade väldigt förtjust i.



 


 

 

Min glada busunge

 


Tur att bebisen inte var riktig

 


Middag på elverket fick jag också en present:


Erm... fråga mig inte varför nicke nyfiken men i like him  

  Syrran och Bacon bjuder på resan till New York      


 Middagen bestod av: 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hade mysstund på soffan sjuka jag och min älskling

 


Xoxo Em  



Av Emily - 16 februari 2014 22:15

Dessa dagar efter ha nattat Angel jag jag varit på tårt jakt till hennes 2 års kalas. Förra året hade vi en litet kalas med familj, släkt och ett fåtals nära vänner. I år tänkte vi slå på med stort då många av våra vänner inte var inbjudna förra året. Så tillbaks till jakten av den perfekta tårtan. Både jag och Alex har kommit överens om en två vånings men vad det ska vara för tema är klurigt, jag tycket myckt om denna:


 


Medans Alex är så inne på sin förbannade ior figur i Nalle puh, kanske han får en stor ior tårta istället i år. Han verkar älskar igor på nått sätt. Hur som helst så kommer nog Angel födelsedag blir super duper dag.

 

Var ju ledig nu i helgen och hade planer för att träffa upp gudmor för bobo tea i solna med Angel, men vaknade kl.07 med att kräkas och riktigt ont i magen. Så det blev en hemma kväll för mig och Angel istället som försökte komma och trösta mig varje stup i kvarten. Magen mår någorlunda bättre nu med lite bubblande här och var.


xoxo Em  




Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards