buffalowing

Alla inlägg den 19 mars 2014

Av Emily - 19 mars 2014 22:49

Har så himla mycket saker att planera in i god tid nuför tiden, allt ifrån hämta och lämna på förskolan, vem ska ta hand om henne på helger och kvällar och massa annat på jobbet och privat. Som tur lever jag lite old school med almenacka fortfarande även om jag har en smart phone så tycker jag fortfarande att skriva ner är det bästa sättet för min del.


Planering i högsta hugg

 


Nu till sommaren hade jag tänkt och jobba en hel del och var på väg att lämna in min ansökan till min mangers tills jag här om dagen fick en sommar planering från angels förskola som kommer ha stäng 5 veckor. Hela juli och första veckan på Augusti, så igår kväll satt jag och Alex ner och diskuterade hur vi skulle göra som var bäst för Angel men också enklast för båda. På måndag är jag ledig och kan närvara på Angels workshop som de brukar ha varje tredje månad. Då samlas alla föräldrar och barnen på avdelningen för att gå igenom vad de har gjort och lärt sig vilket är kul för att umgås med de andra barnen och föräldrar i hennes avdelning.


Angel älskar Lego

 


Delar av deras workshop

 


 


Fin va? Har faktist sparat varje tecking som Angel har målat sen hon var 6 månader

 

Det finns två flickor som Angel har känt sen hon var bebis de gick i samma ÖF när de var små och så fick de samma förskolan och samama avdelning nu vilket är kul för att jag känner båda mammorna rätt så bra. Har börjat planera till Angels 2 års kalas i April dagen inndna jag åker till NY.


Fick mitt privata discount/ staff kort här om dagen, nu är jag fast anställd för Inditex Group   

 


haha Angel fick kriga sig hem idag från förskolan när det snöade så mycket


Hon var så trött när hon kom fram till porten at jag fick bära hem henne sista biten

   



xoxo Em  



Av Emily - 19 mars 2014 21:21

Vi har fortfarande inte hittat någon sulky till Angel för våren. Fastade på denna sulky från märket Mountain Buggy Nano som precis har kommit ut till marknaden. Vi tänkte åka förbi barnbutiken i stan och prov köra den lite nästa vecka. Den är väldigt lik Yoyo vagnen men betydligt mycket billigare. Tyckte den blå lila färgen vart rätt så snygg, jag älskar blått så jag har inga problem, sen så har nog aldrig både jag eller Alex varit så köns anpassade eller så länge det inte skriker pojke så har nog inte vi haft några problem.

Mountain Buggy Nano

  


Går även att fästa babyskydd till den vilket är rätt smidigt

 

 

Upp till 20kg vilket behövs för att Angel väger redan 12-13kg och de flesta har en max vikt till 15kg

 

 

Den väger stax under 6kg och kostar ca.2500kr Vilket låter rimligt pris

 


Bjuder på denna osmakliga bilden på mina älsklingar

 


Xoxo Em  

Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards