buffalowing

Alla inlägg under mars 2014

Av Emily - 13 mars 2014 11:35

Som jag hade skrivit i de senaste inläggen så var Alex på Loppi event med Angel och troligen 100 andra mammor som hölls i Junibacken den 10:e. Eftersom jag behövde jobba så gick han istället för mig, här kommer lite bilder från den dagen tagen av Alex.


Angel och Jodays son Brandon

 



Elin och söta Nicole

   


 


   

Ser något nyvaken ut eller allmänt väldigt trött ut

 


Det har varit så bra väder dessa dagar så har varit lite seg med uppdatering av goodiebagen, ska skärpa mig ni ska få se den snart. 


Xoxo Em  

Av Emily - 12 mars 2014 22:23

Brio Go Next finns i tre olika färger att välja mellan och två färger på chassit.



Hur snygg är inte denna? Vit Chassi med grått tyg

I love it  

 


Finns även i färgen Black Melange med svart chassi

 


Sist men inte minst Brown Melange med svart chassi

 


Varför inte vinna denna vagn? Eftersom vi bor i storstaden så tycker jag först och främst att det ska vara en lätt, smidigt och funktionell vagn. Den ska vara rymlig men ändå liten och kompakt. Hur många gånger att du åkt buss och behövt trycka in vagnen för att vagnen har för stora hjul eller är för bred för de treplatsiga vagn utrymmet?

Kunna åka rulltrappa med den utan att den ska vara för tung eftersom barnet kommer väga mer och mer med tiden. Bra system att kunna ta ut liggsatsen när man är på ett trångt ställe som cafeér och resturanger. Och en av de bästa, de har en stor shopping förvaring under vagnen, bra för mig som älskar shoppa.

lekmer.se/brio


Xoxo Em  

Av Emily - 12 mars 2014 21:56

Letat hysteriskt efter förvaring till Angels leksaker, just nu har hon tre stycken från IKEA men de är för små. Har kollat på olika hemsidor men inte hittat någon som har gett mig den där wow efftkten av den vill vi ha eller den är perfekt.  Har ni några bra tips? Några kriterier:

*Inga mega stora

*Inga mjuka tyg lådor


Angel sitter på sina lådor just nu och tror att det är en gunga

 


Ballongen fick och plats i lådan

 

 

 Vad sägs om denna från Zara home Kids?

 


 


Eller denna?

 


Såg denna som jag älskade, men den är dock såld


  Ni får gärna kommentera om ni kan rekommendera någon bra.


xoxo Em  





Av Emily - 11 mars 2014 09:07

Hämtade upp mitt pass igår från polisstationen, och åkte mot jobbet medans Alex spenderade hela förmiddan på junibacken med en massor av gravida och nyblivna mammor på ett Loppi event. Det roliga är att han kom hem med en stor goodiebag och en resesulky, och gnällde lite över att de var så många mammor som ammande. Han blev nog lite nojjig och se så många bebisar äta samtidigt. Men glad är jag, inte många män som är villiga att gå på sånt. Visar upp goodiebagen senare ikväll. Nu är det frulle dags innan jag ska bege mig mot jobbet. Bokade hotellet häromdagen till våran NY resa, det blev Sheraton New York Hotel ett 4 stjärnigt hotel som ligger mitt i smeten blir nog inte bättre än så. Åker bort ifrån mina älsklingar i 10 dagar, bokade 4 dagar på hotell och resten av dagarna kommer vi bo hemma hos en vän och hans fru som bor 5 kvarter bort från hotellet. 


* Pass (done)

* Flygbiljett ( done)

* Hotell ( done)

* Ta med Alex kreditkort för shopping ( ett måste haha)  


Xoxo Em  

Av Emily - 10 mars 2014 09:41

Vaknade till lite solsken utanför föntret idag, dock lite mer molnligt än igår då det var super skönt väder. Hunnit med att ta min morgon dusch fixat mig medans Angel äter just nu.  Ska bege mig mot polisstaionen snart och hämta mitt pass som nu är klart, hem för lunch innan  vi åker mot stan. Jag har jobb en hel dag framför mig och Angel ska spendera sin lediga dag från förskolan på Loppi event på Junibacken med pappa. Blir nog en bra dag det här.


Angel läsa bok stunder händer på golvet liggandes

 

 


Kram på nallen

 


Min lilla knäppis familj

 


 


Ha en fortsatt trevlig måndag 


Xoxo Em  

Av Emily - 9 mars 2014 22:34

För ett par dagar sen fick Angel dessa skor från moster Jennifer. Dock i stl:24 lite för stora men passar nog bra tills efter sommaren. Ett super duper bra pris också, de ynka 50kr haha. De kostade ordinarie pris 499kr, sänkts till 149kr och sedan 50 kr. Måste skaffa Agel några nya skor till våren/ sommaren. Har tänkt jättelänge på var barnen i förskolan har för skor på sig på sommaren?  Var har ni för skor på era barn på sommaren? Hon kan ju inte ha ballerinor på sig när de lekar i sandlådan, sen vill jag inte att hin ska svettas ihjäl sig med ett par jumpa skor. Hm.. ska knåpa vidare på de ämnet efter NY resan om jag hittar några där borta. 


Pax skor stl:24

 


Angel fick också semlor på fettis dagen från Vete Katten, syrran kom förbi mitt jobb och lämnade tre stycken en vardera till mig och Alex oxh en till Angel som fick äta sin dagen efter.


         


Xoxo Em    

Av Emily - 9 mars 2014 21:38

Efter Angel föddes har nog både mitt och Alex liv förändrats inte att vi bara ha blivit föräldrar men också mycket rutin mässiga saker i livet. Tider att anpassa sig till är mat, sov och de lunga timmen stunden innan läggdags. Tycket det är ett måste när man har barn. Allt behöver inte vara 100% punktliga men vi har en tid hon ska vara i sängs även om hon står där och hoppar i sängen. På tal om rutin så har vi syskonen också det nu förtiden, en söndags brunch hemma hos brosan med våra diverse och barnen.. Förra veckan åt jag och syrran lunch på Shogun  och hann med en snabbis lek runda i Täby centrum innan vi åt middag hemma hos brosan. Idag stod detta på menyn:


* Potatis och purjolök soppa toppad med knaprig bacon

* Nygräddade våfflor med sylt och grädde

* Kladdkaka med gammeldags vaniljglass


 Nästas vecka söndags middag blir marinerade kammben och kyckling. Tycker att det är super mysigt medans ungarna leker runt i huset eller de slåss mer om leksakerna dess värre. 


Bobo Tea (täby centrum) Förväntade mig en godare, eller snarare en Hong Kong bobo tea  

 


Hålla hand i hand tills Angel spang och snodde godis från pressbyrån

 

 

Lekrum för barn

 



Barnen leker hemma hos brosan

   


 


Kom hem förr ett bra tag sen och hunnit med att byta Angel till pyjamas, ge välling och natta. Nu är det lite tyst mamma tid med bara jag och min dator   . Som tur hann jag snabb tvätta kläderna och hänga upp dem innan jag åkte ut tidigare idag, skulle annars ha smutsiga jobb kläder tills imogon. Skulle ha viljat vara ledig imorgon för att åka med Angel till Junibacken för att gå på ett bloggevent, men kunde inte byta min dag. Dock lite tur så är Alex ledig och jag fick honom att gå på den med eller utan Angel det får han avgöra själv. Men det är nog inte det som är anledningen varför nån av oss måste vara lediga pga av ett event det är mest för att hans mamma dvs min sväris ska göra sin operation på Sophia hemmet imorgon förmiddag och jag slutar inte förrän 17.00 för att hämta Angel på dagis.


xoxo Em  




Av Emily - 8 mars 2014 21:16

Har blivit så kär i dessa små söta ballerinorna från Little Marc Jacobs


Vad tycks? ska se om jag hittar dessa i NY för en billigare peng istället för 1200kr som de kostar nu 

 


Hittade även denna sjukt söta fåtöljen från mitt jobb som låg på ca:1199kr , Tänkte mig sätta den i nån hörna i rummet med golv lampa i framtiden.

 

 

 


Hur som heslt vaknade idag rätt så seg med en något hostig Angel hon åt sin vällig medan jag virrade runt hemma. På förmiddagen åt jag min sena frulle medan hon åt sin lunch och hann decka i vagnen innan  jag åkte in mot stan för att träffa upp syrran. Lunch inne i Mood Gallerian och en kaffe och bulle efteråt med en springade Angel inne i Rum för barn. Bacon kom och mötte upp oss senare för middag innan vi åkte hem för Angel vart rätt så trött efter en hel dags springandes.


Min sena frulle

 

 

Angel mumsar i sig ost medan jag höll på och laga hennes lunch

 



Xoxo Em  

Presentation


Emily Man Chen,25 bor i Stockholm med med min man Alex och 19 månaders gammla dotter Angel. Varit en av de deltagande i Miss China Europe 2009 och jobbar just nu på Skandinaviens första Zara Home butik.

Här kan du läsa allt från mina tankar, resor, ev

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards